Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Σχετικά με εμάς

Morecarpets.gr

To morecarpets.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του DOMAIN carpets & more στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία 40 χρόνια, μέσω της εταιρείας μας "Τάπητες ΜΠΕΚΑΣ" με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξειδικευόμαστε στην χονδρική πώληση του χαλιού. Αρχικά, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των χαλιών ΤΕΧΕΡΑΝ στην Βόρεια Ελλάδα και αργότερα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του φημισμένου Βελγικού Οίκου Ragolle πανελλαδικά. Σε όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης μας πορείας, έχουμε αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις που μας κατατάσσουν ανάμεσα στους ηγέτες του είδους. Η σημαντικότερη αξία μας υπήρξε ανέκαθεν ο σεβασμός και η συνέπεια στο έργο και στους πελάτες μας, και αυτό συνεχίζει να παραμένει ο σκοπός μας.

Ως εταιρεία, με την επωνυμία ΜΠΕΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, επεκταθήκαμε από τον Οκτώβριο του 2013 δυναμικά και στο λιανικό εμπόριο με το κατάστημα DOMAIN carpets & more, εμπλουτίζοντας τις συλλογές μας με κουρτίνες, υφάσματα επίπλωσης, ριχτάρια.

Σήμερα πλέον, με το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε την ποιότητα, την προσιτή πολυτέλεια και την αισθητική στο χώρο σας ακόμα πιο εύκολα και άμεσα. Εστιάζουμε στις δικές σας ανάγκες και σας παρουσιάζουμε μοναδικά σχέδια χαλιών μηχανής ή χειροποίητα, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Μας αρέσει να ομορφαίνουμε τα σπίτια σας και το κάνουμε υπέροχα!

Θέλετε να δείτε τα είδη μας από κοντά; Επισκεφθείτε την έκθεσή μας, ένα μοναδικό εμπνευσμένο χώρο στην Θεσσαλονίκη (Εθν. Αντιστασεως 27, Καλαμαριά), και συμβουλευτείτε τους συνεργάτες μας. Για επιπλέον πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο τηλέφωνο 2310813392.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 27, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310813392

Email: info@morecarpets.gr

Θα μας βρείτε: