Τρόποι Αποστολής

Αποστολή εντός Ελλάδας

Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας ισχύει για παραγγελίας άνω των 150€. Η δωρεάν αποστολή δεν αφορά τις κατηγορίες "Πλακίδια - Πέτρες" στις "Επενδύσεις Τοίχων".

Σε μικρότερες παραγγελίες υπάρχει επιβάρυνση 5€.

Η παράδοση γίνετε στη διεύθυνση που έχετε υποδείξει με courier ή μεταφορική εταιρεία. Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας και από το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη (Εθν. Αντιστάσεως 27, Καλαμαριά).

Σημαντική σημείωση: Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στις εταιρείες ταχυμεταφορών/courier (αργές παραδόσεις), προτείνουμε ως ταχύτερη λύση τον τρόπο παράδοσης μέσω πρακτορείου ή μεταφορικής εταιρείας.
Στην περίπτωση αυτή, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα αστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας και 5-7 εργάσιμες ημέρες για τις νησιωτικές περιοχές, τα χωριά και τις κωμοπόλεις.
Εμείς θα σας έχουμε ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες της αποστολής και σας συνιστούμε με δική σας πρωτοβουλία, να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο πρακτορείο για να κανονίσετε την παραλαβή των προϊόντων σας. Ανάλογα με τα διαθέσιμα πρακτορεία της περιοχής σας και την πολιτική παραδόσεων που αυτά ακολουθούν, ενδέχεται να ζητηθεί η παραλαβή να γίνει από εσάς από τις αποθήκες του πρακτορείου.

Εxpress παράδοση

Για express παράδοση εντός 1-2 ημερών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα για να σας ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος αποστολής.

Αποστολή εκτός Ελλάδας

Για αποστολές προς Κύπρο ή άλλη χώρα εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα, ή Paypal.